Čišćenje tepiha

Način čišćenja tepiha kroz godine, napreduje. Klasično čišćenje tepiha sa četkama, namakanje u vodi, ribanje, ispiranje sa velikim količinama vode, za Vas može biti prošlost!

Usavršili smo tehnologiju čišćenja tepiha. Imamo strojeve vrhunske kvalitete kojima obrađujemo Vaše tepihe.

Tepisi tijekom vremena na sebe navuku slojeve prašine, hrane, nađu se tu i vodene bojice, tekućine, hrana itd.

U preobradi koristimo sredstva koja su specifična za svaku vrstu zaprljanja.

Proces čišćenja tepiha ima više faza, stoga smo Vas odlučili upoznati sa svim koracima.

Procedura:

  • usisavanje tepiha sa obje strane

  • tretiranje mrlja (specifičnim za svaku vrstu zaprljanja)

  • strojno pranje rotirajućim četkama uz šamponiranje

  • dubinsko usisavanje nakon sušenja.

Nekada mrlje i miris sa tepiha, nakon tretiranja, ne izlazi van. U nekim slučajevima, mrlje znaju “isplivati” na površinu i postanu uočljivije nakon tretiranja. Klijenti se znaju pitati odakle su nastale mrlje, ali morate biti svjesni da je mrlja već ušla u tkaninu i niti jedno sredstvo ne može izblijediti ili ukloniti. Jedino, što Vi možete, je redovno održavati tepih i ne tretirati nikakvim sredstvima nego nama prepustiti brigu.

Boje na vunenim tepisima su nepostojane i u dodiru sa sredstvom, dolazi do prelijevanja boje (sa tamnije na svjetliju). Sve klijente upozoravamo na mogućnost prelijevanja boje, ali svaki tepih se ponaša različito i ne mora do toga doći. Posjedujemo sredstvo koje sprječava prelijevanje boje, tako da ga koristimo za takve tepihe.

Klijenti uvijek biraju tepih koji će im bojom/dezenom odgovarati, ali često ne gledaju način održavanja (deklaracija). Stoga, prilikom sljedeće kupnje tepiha, obratite pozornost na to.

 

Galeb 1950 d.o.o.

Rezervirajte termin ili pošaljite vaš upit: