Ekološko kemijsko čišćenje odijela i haljina

15

Poštovani klijenti/ice, za vas smo pripremili akciju, 15% na ekološko kemijsko čišćenje odijela i haljina.

Akcija traje od 21.03.2022.g. do 21.04.2022.g. U predobradi se koriste blaga sredstva za odstranjivanje mrlja i stavlja se u proces obrade.

Sakoi su specifični jer na sebi imaju zaštitni sloj, tzv. „flizelin“. Isti se u klasičnom pranju može jako oštetiti i nabrati, što je najčešće nepovratno.
U uređaju za kemijsko čišćenje, sakoi (i sva ostala odjeća) se čiste otapalom koji maksimalno štiti tkaninu i sprječava navedeno oštećenje.

Ako imate haljinu sa aplikacijama, bilo bi poželjno da ih uklonite prije čišćenja, jer može do oštećenja istih ili mogu tijekom čišćenja oštetiti haljinu. Ukoliko na haljini imate mrlje od hrane, ili ste se se prolili vinom, mi imamo način kako to rješiti.

Prilikom predaje odjeće potrebno je navesti od čega su mrlje, kako bi se olakšao proces predobrade. Većina jakni se može oprati u perilici za rublje, ali ima i posebnih koje jedino i isključivo mogu na kemijsko čišćenje.

To su uglavnom jakne sa pelicama, umjetnim krznom, skajom.. (ukoliko je nekvalitetan skaj, može doći do pucanja jer se proces sušenja odvija na 70°C).

Nakon čišćenja, sakoe peglamo i stavljamo na vješalice.

Vašu odjeću možete predati u našim sabirnicama:
1) Pogon, Zoranićeva 61a, Solin
2) TC Mall of Split, u prizemlju, Josipa Jovića 93.

Vaš Galeb 1950 Tim

Galeb 1950 d.o.o.

Rezervirajte termin ili pošaljite vaš upit: