Akcija jakne i kaputi

20

Poštovane klijentice i klijenti,

pripremili smo za Vas akciju 20% na uslugu pranja ili ekološkog kemijskog čišćenja jakni i kaputa. Akcija vrijedi od 04.03. do 04.04.2024.godine u našem  pogonu i sabirnici Mall of Split.

Kaputi i jakne, s vremenom, ovisno o tome koliko ih često nosite, promjene boju na ovratniku, rubovima rukava, pri dnu ili na laktovima. Svakako ih treba redovno održavati kako bi im produžili vijek trajanja. Različite mrlje tretiramo posebnim sredstvima u uređaju za ekološko kemijsko čišćenje ili u profesionalnim perilicama.

Postoje neki kaputi koji se mogu i prati, ali su rijetki. Ako na kaputu ili jakni imate rubove od “skaja”, isti se tijekom čišćenja mogu oštetiti. Sve ovisi o kvaliteti “skaja” koji je šivan (cijena kaputa ili jakne nije mjerilo kvalitete). Naše kolegice će Vas upozoriti, kao i na remen, koji je nerijetko plastični i koji se može oštetiti.

Sve gumbe i aplikacije zaštitimo maksimalno, ali u stroju nemamo utjecaj prilikom centrifugiranja. Ukoliko Vaša jakna ili kaput nemaju deklaraciju, naše kolegice će Vas svakako savjetovati koje je najbolje rješenje. Ekološko kemijsko čišćenje čuva teksturu same tkanine i otapalo sprječava bubrenje tkanine. Sve jakne nakon pranja sušimo u sušilicama, kako bi se perje razgranalo. Kapute i jakne, nakon obrade, pakiramo u plastične folije i spremamo za isporuku. Pripremite se za nadolazeće hladnije dane uz Galeb 1950 Tim.

Galeb 1950 d.o.o.

Rezervirajte termin ili pošaljite vaš upit: