Čišćenje zavjesa

Zavjese su vrsta tekstilnog dekora koje su neizostavne u našim domovima, uredima, ordinacijama itd. Unutar prostora nam daju “ono nešto”, stoga ih biramo po boji, vrsti materijala ili jednostavno samo želimo da osvježe prostoriju.

Zavjese su izložene sunčevoj svjetlosti, duhanskom dimu, nalaze se blizu stolova gdje se jede (pa bude i hrane na njima), djeca se igraju vodenim bojicama i temperama (pa imate i unikatne zavjese). Potrebno ih je redovno održavati i tako im produljiti vijek trajanja i stoga morate paziti na način na koji ih tretirate.

Ako birate tretiranje zavjesa kod kuće, pripazite o kojem materijalu se radi jer posljedice pranja mogu dovesti do uništenih zavjesa. Perite ih obavezno na nižim temperaturama uz mali broj okretaja centrifuge.

Sa nama tih strahova nema, bilo da je riječ o jednostavnim zavjesama ili mračnicama, radi li se o lanenim ili pamučnim zavjesama, mi postupak tretiranja znamo. Nije potrebno bacati se u trošak i kupovati nove zavjese, donesite ih kod nas da im obnovimo stari sjaj. Neovisno je li riječ o pranju ili ekološkom kemijskom čišćenju, naš stručni tim zna postupke kako maksimalno očuvati materijal.

Galeb 1950 d.o.o.

Rezervirajte termin ili pošaljite vaš upit: