Ekološko kemijsko čišćenje odijela i kaputa

15

Poštovani klijenti/ice, za vas smo pripremili akciju, 15% na ekološko kemijsko čišćenje odijela i kaputa.

Akcija traje od 13.06.2022.g. do 13.07.2022.g.

U predobradi se koriste blaga sredstva za odstranjivanje mrlja i stavlja se u proces obrade.

Sakoi su specifični jer na sebi imaju zaštitni sloj, tzv. „flizelin“. Isti se u klasičnom pranju može jako oštetiti i nabrati, što je najčešće nepovratno.
U uređaju za kemijsko čišćenje, sakoi (i sva ostala odjeća) se čiste otapalom koji maksimalno štiti tkaninu i sprječava navedeno oštećenje.

Nakon čišćenja, sakoe peglamo i stavljamo na vješalice.

Kaputi i jakne s vremenom, ovisno o tome koliko ih često nosite, promjene boju na ovratniku, rubovima rukava, pri dnu ili na laktovima.

Svakako ih treba redovno održavati kako bi im produžili vijek trajanja. Različite mrlje tretiramo posebnim sredstvima u uređaju za ekološko kemijsko čišćenje ili u profesionalnim perilicama. Postoje neki kaputi koji se mogu i prati, ali su rijetki. Ako na kaputu ili jakni imate rubove od “skaja”, isti se tijekom čišćenja može oštetiti. Sve ovisi o kvaliteti “skaja” koji je šivan na (cijena kaputa ili jakne nije mjerilo kvalitete).

Naše kolegice će Vas upozoriti, kao i na remen, koji je nerijetko plastični i koji se može oštetiti. Sve gumbe i aplikacije zaštitimo maksimalno, ali u stroju nemamo utjecaj prilikom centrifugiranja. Ekološko kemijsko čišćenje čuva teksturu same tkanine i otapalo sprječava bubrenje tkanine.

Kapute i jakne, nakon obrade, pakiramo u plastične folije i spremamo za isporuku. Pripremite se za nadolazeće hladnije dane i prepustite brigu o istima našem timu.

Vašu odjeću možete predati u našim sabirnicama:
1) Pogon, Zoranićeva 23 i 23A, Solin
2) TC Mall of Split, u prizemlju, Josipa Jovića 93.

Vaš Galeb 1950 Tim

Galeb 1950 d.o.o.

Rezervirajte termin ili pošaljite vaš upit: